Oana Roman, răpusă de durere! Este din nou în doliu după 7 luni de la moartea mamei

08 10. 2024, 10:45

Oana Roman este  răpusă de durere! Vedeta este din nou în doliu după 7 luni de la moartea mamei.

Prietenul Oanei Roman a murit brusc la vârsta de 50 de ani. Vedeta trece prin momente grele din cauza pierderii și a transmis un mesaj de adio în amintirea lui. Au trecut deja 20 de ani de când nu s-au mai văzut și așteptau cu nerăbdare să se regăsească.

„Nu mai amânați să vă întâlniți cu oameni dragi, familie, prieteni, pe motiv că nu e timp. S-ar putea să nu mai reușiți să vă întâlniți niciodată. Acum câteva luni, m-am regăsit pe Instagram cu un vechi și drag prieten din liceu. Nu ne mai văzusem de peste 20 de ani. Am tot zis că ne vedem la o cafea să depănăm amintiri, dar am tot amânat. Ieri am aflat că a plecat dintre noi, brusc și tragic, la doar 50 de ani. Nu am mai apucat să ne vedem. Drum lin, Safi! Dumnezeu să te aibă în paza Sa”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman nu își dorește altă relație 

Vedeta a declarat că profită de libertatea pe care o are de când a divorțat, libertate de care era privată în timpul căsniciei. Oana Roman nu își dorește să mai dea explicații unui bărbat și se bucură de singurătate. 

„Nu îmi doresc niciun băiat, niciun bărbat. Știi cum e, cu toții avem anumite aventuri, asta e altceva, dar eu nu îmi doresc o relație, nu îmi doresc să mă mai complic, nu îmi doresc să mai trebuiască să dau explicații și raport nimănui cuiva în viața aceasta. (…) Eu pot, din nou, să mă duc unde vreau, să fac ce vreau, să vorbesc cu cine vreau, să salut pe cine vreau, pentru că era o problemă și dacă salutam pe cineva. Mă bucur că pot să fac absolut tot ceea ce îmi trece mie prin cap. După sănătate, libertatea este lucrul cel mai important”, a declarat vedeta, la Xtra Night Show. 

foto: social media